Matthieu Vermin nieuw burger-raadslid.

Mijn naam is Matthieu Vermin, 66 jaar geboren in hart van Maastricht, later verhuisd naar Wolder waar ik met veel plezier meer dan 40 jaar gewoond heb!
De cirkel is nu weer rond, ik woon weer terug in de binnenstad op het  prachtige nieuwe Sphinxkwartier.
Begonnen als gieterij deskundige /metallurg bij Fonderie Millen in Bosscherveld en nu al weer meer dan 30 jaar werkzaam als senior buyer voor Sappi Maastricht & Lanaken. Verder ben ik in dit bedrijf diverse jaren voorzitter geweest van de Centrale-Ondernemings-Raad, en nu nog commissie lid in de ondernemingsraad van Sappi  Maastricht voor  de  service afdelingen. Tevens vervul ik de rolvan vertrouwenspersoon voor de service afdelingen.

Verder ben ik al meer dan 25 jaar Voorzitter van K’lommelekepel, bestuurslid en zingend lid van het zangkoor St. Caecilia St. Pieter op de Berg en lid van buurtvereniging Sphinx Zuid.

Ik ben 31 januari 2023 benoemd als burgerlid voor de Senioren Partij Maastricht, met name voor de aandachtsgebieden van het Fysieke Domein, dus actief zijn met ruimtelijk ordening, gebiedsontwikkeling, infrastructurele werken, verkeersplanning, rioolbeheer, verlichting, groenvoorzieningen, wijkbeheer en veiligheid, wonen, vergunningverlening en dergelijke.

Samen met onze inwoners, onze buurten, met al mijn inzet voor Maastricht!
De toekomst van de stad, us  Mestreech staat voorop.

Ander nieuws

Burgerberaad

Burgerberaad

De adviezen van het eerste Burgerberaad heeft ons als Senioren Stads- Partij Maastricht aangenaam verrast. Liefst 15 adviezen werden -zoals vermeld in het eindrapport- gericht op het thema veerkrachtige stad.

Lees meer
Antwoord van College van B&W op vragen van Ria Makatita inzake ontwikkelingen op het Enci-terrein.

Antwoord van College van B&W op vragen van Ria Makatita inzake ontwikkelingen op het Enci-terrein.

2 april 2024. De afgelopen periode kwamen verschillende ongewenste ontwikkelingen en gebeurtenissen aan het licht rondom het Enci-terrein. Ons raadslid Ria Makatita heeft daarover vragen gesteld en hieronder treft u de antwoorden aan van het college.

Lees meer
Vragen aan College van B&W inzake elektra-aansluiting gastenhuis.

Vragen aan College van B&W inzake elektra-aansluiting gastenhuis.

2 april 2024. Schriftelijke vragen SPM – stroomvoorziening Gastenhuis Maastricht. Er is wel een nieuw gastenhuis gerealiseerd voor mensen met dementie, maar het kan niet in gebruik worden genomen omdat er een geen elektra-aansluiting door Enexis gemaakt kan worden!?

Lees meer