kopje koffie

KOFFIETIJD BIJ DE SENIORENPARTIJ MAASTRICHT

Vrijdag 12 januari van 13.00 uur tot 15.00 uur in de zaal

achter Café-zaal-ijssalon t Kölke, Dorpstraat 23 Heer-Maastricht.

"Koffietijd bij de Senioren Stads Partij Maastricht is bedoeld om u als inwoners van Maastricht  te helpen bij  en wegwijs te maken in de, voor velen, grote brij van regelinstanties en regelgeving.

Daarnaast bieden wij U de mogelijkheid, om onder het genot van een kop koffie, vragen te stellen of in gesprek te gaan met fractieleden van de Senioren Partij Maastricht" zo laat coördinator Harry Mevissen weten.

Onder het motto "Dichter bij de burger" zal iedere 2e vrijdag van de maand KOFFIETIJD plaatsvinden in de zaal van 't Kölke in Heer.
De fractie van de Senioren Partij Maastricht is voornemens om bij voldoende belangstelling ook in Maastricht-west aan de slag te gaan.

 

HarryMevissen

Harry.mevissen@gemeenteraadmaastricht.nl

 

Ander nieuws

Burgerberaad

Burgerberaad

De adviezen van het eerste Burgerberaad heeft ons als Senioren Stads- Partij Maastricht aangenaam verrast. Liefst 15 adviezen werden -zoals vermeld in het eindrapport- gericht op het thema veerkrachtige stad.

Lees meer
Antwoord van College van B&W op vragen van Ria Makatita inzake ontwikkelingen op het Enci-terrein.

Antwoord van College van B&W op vragen van Ria Makatita inzake ontwikkelingen op het Enci-terrein.

2 april 2024. De afgelopen periode kwamen verschillende ongewenste ontwikkelingen en gebeurtenissen aan het licht rondom het Enci-terrein. Ons raadslid Ria Makatita heeft daarover vragen gesteld en hieronder treft u de antwoorden aan van het college.

Lees meer
Vragen aan College van B&W inzake elektra-aansluiting gastenhuis.

Vragen aan College van B&W inzake elektra-aansluiting gastenhuis.

2 april 2024. Schriftelijke vragen SPM – stroomvoorziening Gastenhuis Maastricht. Er is wel een nieuw gastenhuis gerealiseerd voor mensen met dementie, maar het kan niet in gebruik worden genomen omdat er een geen elektra-aansluiting door Enexis gemaakt kan worden!?

Lees meer